Termékek

Három projektünkből született termék szintű megoldás, melyek közül ezidáig egy olyan termékkel büszkélkedhetünk, mely országos szintű felhasználói bázissal rendelkezik. Termékeinkről bővebb leírást az alábbi linkekre kattintva érhet el.

ProAnt – Pályázati pénzügyi szoftver.

A ProAnt (a PROject AassistANT elnevezésből származó mozaikszó) egy pályázatnyilvántartó rendszer, nagy segítség a pályázati elszámolás területén, mely meggyorsítja és egyszerűsíti azokat a folyamatokat, amelyek egyébként nagyon időigényesek és bonyolultak lennének.

LiLab – Élő laboratóriumi projektmenedzsment rendszer kifejezetten telemedicinás rendszerek fejlesztéséhez.

Élő laboratóriumi kísérletek során nagyon nagy adminisztrációs teher nehezedik a kísérletet lebonyolító szervezetre. Ezért válik szükségessé egy olyan rendszer kifejlesztése, mely hathatósan támogatja a kísérletek menedzsmentjét azáltal, hogy a projekt során létrejövő információkat előre meghatározott struktúrában tárolja el, megkönnyítve a tárolt információk keresését, esetleges statisztikák, jelentések készítését.

A rendszer (továbbiakban LiLAB vagy rendszer) létrejöttének célja, hogy a telemedicina rendszerek élőlaboratóriumi tesztelését hatékonyan támogató, online adatbázissal rendelkező, felhasználói jogosultságokat kezelő szolgáltatás jöjjön létre.

A LiLAB használata során lehetőség legyen többek között az egyes felhasználók közötti fájl megosztásra (fájl feltöltés), fórumok létrehozására, feladatok meghatározására és delegálására, valamint online formanyomtatványok kitöltésére.

LessON – Online kurzusfigyelő rendszer mobil támogatással.